Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naštvaný manžel na nákupech

article preview

   Než se s Vámi manželka pomiluje, tak budete pěkně naštvaný. Zajedete do centra, zaparkujete auto a on půjde do práce. Ostatní Vám nabídnou odvoz, kam budete chtít a vy půjdete na nákup. Manželovi se to nebude líbit. Ten sedí pořád u internetu a snaží se vydělávat peníze na hypotéku.

   Neměli byste radši zajet k doktorovi a nechat se upgradovat, aby se Vám podíval do hlavy a zjistil, co se porouchalo? Nezamilujte se hlavně do doktora. Některej je taky umělej. Zaplatí si certifikát u nějaký služby. Pak si zaplatí upgrad, zajde si kvůli tomu na vakcínu, anebo si sežene falešný papír. Hlavně to neříkejte manželovi.

   Až uvidí účtenku, tak se radši pomilujte, protože bude v napětí. Aby vyloučil hormony a pak se uklidní. Někdo chodí na fotbal, na tenis, anebo na sportoviště, kde upustí endorfiny a jiní se zajistí masturbací. Oni tu manželku nepotřebujou. Tak se zamyslete, jestli ten nákup je akutní.

   Protože když nepůjdete upgradovat, tak si může pořídit z nové výroby Anunačku, která ho bude opečovávat a bude se o něj starat. Zabaví ho běžným sexem a on bude spokojený. Vykašlete se na polohy. Normálně se pomilujte a když bude naštvaný, tak nejste spřízněné duše. A jak řekne, že si není jistá, tak se na ni vykašlete, protože to spřízněná duše nebude. To platí pro obě pohlaví. Vzkaz od zamilované růžičky.

podpis.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář