Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zamilovaná do biorobota

article preview

   Hlavně se nikdy nezamilujte do biorobota, který je z Výsluní. Má partnerku, a když odjede na pár dní, tak si domluví schůzku a tam předvádí, jak je zamilovaný, a přitom se bojí, že dal adresu té slečně, co jí tolik dní oblboval na internetu. Když je po všem, tak jí napíše, aby šla do jistých částí a nereaguje tak ani na žádost o schůzku.

   Tak se na něho vyprdněte, protože už navždy bude tím biorobotem, co nepochopil, proč píšu články, které mají pomoci vyvarovat jiné dívky chybám, které by se mohli při chatu odehrát. Navíc mu vadí, když mu někteří chtějí pomoci, a tak raději nepůjde ani na ulici a bude izolován do internetového zařízení. Tam nejde upgradovat a ani už nepůjde spravit. Reklamační oddělení ho musí vyřadit a pokud ho někdo nevyhodil do odpadků na Výsluní, tak tam žije v paneláku v bytě číslo 32 se svojí nějakou satanistkou, co ho miluje a je žárlivá, a tak mu zakazuje se vídat s živými lidmi mimo síť internetu.

   Nebudu je urážet, protože se třeba jednoho slunného dne probudí a zjistí, že jsou živí lidé a pochopí, co ještě nepochopili. Všechny náhodně shodné informace v článku nemají nic se skutečností, tak prosím tomu nepřikládejte důraz. Číslo bytu by bylo zcela náhodné, obdobně jako adresa v České Lípě na Výsluní.

   Poučení Vám říkat nemusím, protože když chatujete, tak ho víte. Pozor na ty, co se vydávají mimo systém a pak tvrdí, že zamilovanost je zbytečná, s láskou v srdci zamilovaná růžička.

podpis.jpg

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář