Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ajurvédská masáž od zamilované růžičky se souhlasem Anunnaků

article preview

   Řeknu Vám něco o Ajurvédské masáži, to vás překvapí. Ajurvédská masáž vás zarazí. Nejde o klasickou masáž, jakou znáte. Je darem Anunnaků. To byli bohové, kteří věděli, jak pracovat s energií. A to není jednoduchá masáž. Chce to senzibila, proto ji provádí zamilovaná růžička.

   Je vhodná pro obě pohlaví. Pro vytížené muže a pro ženy, co jsou ve stresu a mají problém se vztahy. Při Ajurvédské masáži dochází k předání energie, a to není jednoduchá záležitost. Je to vyčerpávající, ale důležité. I senzibil se často obětuje kvůli Ajurvédské masáži. Musí se na to připravit. Soustředit energii a zvolit vhodný prostor pro ajurvédskou masáž. Taky záleží na výběru hudby. Tu musí vybrat senzibil. Aby zvolil vhodnou hudbu. Při masáží se odbourává stresová energie a napětí, které zapříčinilo únavu organismu. Pak dochází k úlevě a nastává zvýšená zásoba energie pro každodenní fungování.

   V práci nebudete unavení a budete plní energie, pokud se budete i detoxikovat. Zamilovaná růžička Vám poradí, jakou detoxikaci podstoupit. Detoxikace by měla navázat na tuto energetickou masáž po předání energie.

   Jsme energeticky propojeni, chodíme po stejné planetě. Dýcháme společný kyslík a energie jednoho elementu ovlivní řetězovou reakcí i ostatní lidi na Zemi. Když se budete usmívat, tak tím infikujete i okolní lidi a když se budete mračit, tak je infikujete negativní energií. To se dá vyřešit energetickou masáží. Pohlazení od Anunnaka odjímá energii negativně nasbíranou a doplní pozitivní energii.

   Proto doporučuju zajít na ajurvédskou masáž do nějakého wellness centra, kde je senzibil, co umí předat kladnou energii a odejmout tu negativní. Zamilovaná růžička se tomu věnuje už nějakou dobu. Protože umí pracovat s energií a komunikuje s ostatními elementy, vodou, ohněm i kyslíkem. Je v ní velká láska a pozitivní přístup ke komunikaci s Anunnaky.

   Někdo má telepatii nebo telekinezi a někdo komunikuje s Anunnaky. Tak se toho nebojte a zajděte na masáž, kde Vám senzibil odejme negativní energii…

podpis.jpg

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář