Jdi na obsah Jdi na menu
 


Apokalypsa s panikou

img_20230707_165151-1-.jpg

Příprava na apokalypsu pro ženy i pro muže

    Když máte obavy, že vypukne apokalypsa, tak si řekněte, že to je jedno, protože nejste sami. V ulici vytvoříte potravinovou banku, banku na léky a uděláte si pouliční mejdan. Když se budete nudit, tak si zahrajete deskové hry i s dětmi a pak budete rádi, že si jen lehnete, jelikož to Vás zaručeně unaví. Děti mají docela vysokou frustrační odolnost a možná Vás i překvapí, když přijdou, chytnou Vás za rukou a řeknou neboj, to bude dobrý. Mají velkou intuici a umí předat pozitivní energii. Tak, kdo se bojí nějaké životní krize, má děti, tak má z poloviny vyhráno, protože díky nim budete víc zodpovědní, mít nějaký cíle a taky se budete víc snažit.

   Já mám dvě děti, co jsou živý a děkuji za dar, který mi byl dán. Mají vysoké vibrace a až jednou vyrostou, tak budou šířit pozitivní energii. To ale musíte předat lásku vy jim a ujistit je, že tu vždy budete pro ně a že tu lásku mohou předávat dál, jelikož existují rodiny, které takové štěstí nemají a vy jim můžete pomoci. Když jim můžete nějak pomoci v případě krátkých výpadků energií, tak neváhejte. Někdy stačí nabídnout hlídání, anebo kávu z ohýnku. Grilování při výpadku je doporučeno a s alkoholem to nepřehánějte, jelikož s aspirinem bude třeba šetřit.

   Kdyby to trvalo déle, tak si udělejte hlavního vedoucího a tu zodpovědnost převezme někdo jiný. Pusťte si OSADU z TV nebo YouTube, ať víte, jak má takový vedoucí vypadat. Pokud bude aktivní, tak to bude nevolený předseda čtvrti, ale rozhodně Vám pomůže, a tak na něho nebuďte zlý, protože to myslí dobře.

   Taky si můžete zavést výkup nebo směnný obchod a naučit se vyjednávat. Když to zvládli naši dědové a babičky za komunismu, tak to musíte zvládnout i vy. Pak si uvědomíte, proč mají být výpadky a přestanete být závislý na technologiích a budete je užívat více k práci a méně k seznamování. Seznámit se můžete i během pracovní doby, v obchodě nebo na nějaké dovolené. Hlavně se chránit, a neřešte, že byste museli mít plánovaně antikoncepci, jelikož dnes existuje ta jednorázová, která má výhody v tom, že ji nemusíte brát pravidelně a nechat si do těla dávat vysoké dávky, co ovlivní hormonální systém. Pokud by někomu nevyhovovala, tak si ji nekupujte a užijte klasické metody ochrany.

   Pokud budete i tak těhotný, tak se na to těšte, protože porodnost je nízká a vy se podílíte na něčem, co má pro vývoj lidstva skutečný smysl. Já Vás zdravím a jdu si koupit tu jednorázovou antikoncepci. Až budou výpadky, tak se nebudu přeci omezovat, protože život je o zážitcích, ačkoliv musíme být dost zodpovědní. Vaše odmilovaná růžička z Javoru, bez toho agenta, kterého už nepotřebuje, a to samé doporučuji ostatním ženám a mužům, protože je každého věc, jakou pohlavní identitu si zvolí. Pokud se přeorientuje, tak mu pomozte se za to nestydět, protože coming-out je vážná věc. V případě mužů to je jedno, jestli mu při večeři budete říkat Jiříku, nebo Jiřinko, hlavní je, když se nehádáte, pakliže máte děti.

   Hezký den Vaše růžička…