Jdi na obsah Jdi na menu
 


O motorkáři z Kolína u dvou medvědů

  img_20230813_102637-1-.jpgTo jsem potkala jednoho motorkáře a zase se zamilovala, a tak mě doprovodil do lesa. Konečně někomu nevadilo, že jsem Pátý element, protože se mnou udrží krok. Nepozval mě ani na večeři, jen mi koupil Rafaelo, chytl mě za ruce a měl zajímavou energii.

  Taky se mě ptal na Pandoru, jestli tam chodím nakupovat. Tak jsem mu řekla, já tam nenakupuju, já radši půjdu na procházku. Pak jsem to Rafaelo dala dvěma cizím klukům, když jsem odjížděla do ordinace zamilované růžičky. Pak jsem si uvědomila, že ten motorkář je z jiné planety a on za to nemůže, že si to neuvědomuje, proč jsem chtěla odvést do práce. Pak se to vysvětlilo. Já jsem taky z jiný planety. Oba jsme vegetariáni. Asi držel půst.

  Šli jsme do lesa, a to bylo jak v Šumavským otčenáši. Lehli jsme si do trávy a koukali na nebíčko, jak plujou mraky. Chytil mě za ruku a od té doby jsem do něj blázen. Jestli se znova rozzářím, tak se zamiluju a budu zamilovaná do chlapa, který si není jistý, jakou chce budoucnost. Zda bude s holkou, co chodí do Pandory nebo bude s holkou, co je závislá na lásce, protože je to nejvyšší hodnota. Uvidíme, jak se rozhodne. Jestli bude na planetě lásky, anebo si zvolí planetu Louise Vuittona, kde s ním budou manipulovat a bude to drahý. Bude kupovat kabelky, nějaký šperky a možná i zásnubní prstýnek.

   Na planetě lásky by chodil na procházky, ležel by u vody, měl by empatickou šikovnou manželku, když se rozvede s bývalým přítelem a společně by vychovávali malýho Karla, co by jezdil na motokárách.

   Uvidíme, jak to dopadne. Nejlepší věci nic nestojí, to Vám vzkazuje zamilovaná růžička. Tak na to nezapomínejte, držte se za ruku.

podpis.jpg