Jdi na obsah Jdi na menu
 


Schůzka s majitelem wellness

article preview

 Sešli se, protože museli být v utajení. On byl zamilovaný a ona se toužila zase zamilovat a být na planetě lásky. On byl dostatečně zamilovaný, aby se zapletl se ženou, co se sbírala z ošklivého rozchodu s jedním zamilovaným satanistou. To vůbec neměla v plánu a když ho líbala, tak zapomněla, kromě toho se zamilovala do zadanýho před zásnubami, to jí neřekl, ale on byl zamilovaný taky do té své současné milenky.

   Závazky měl popřípadě k oboum slečnám, a proto si zařídil život ve dvou realitách, mimo zásnuby byl ten z civilní obrany a při zásnubách byl ten, co hopsá na vypsanou fixu někde na fesťáku.

   Jenomže byl zamilovaný i do jedné psycholožky, co ho přitahuje, a tak ty zásnuby posunul s tím, že si musí být jistý nebo by mohl udělat svoji životní chybu. Zamiloval se, řekl to své přítelkyni a ta ho zmanipulovala, aby si vyjeli do Vídně a byli chvíli jen o samotě, a přitom ho vůbec nemilovala, hodilo se to, že má řadovku na hypotéku, plno kamarádů a velkou rodinu, to ho zamilovalo do té rodiny, bohužel nikoliv do ní samotný.

   Ta psycholožka byla taky pěkná, i když měla dvě děti a byla v rozvodovém řízení, tak jí nechal o víkendu samotnou a upřednostnil tu modelku, co si myslí, že se nemůže zamilovat taky do obyčejný hodný holky se dvěma dětma. Ignorovala fakt, že láska se nemůže plánovat, ta musí být a mezi tímhle chlapíkem a zamilovanou psycholožkou to byla láska na první pohled, taky na opakovaný pohledy, a tak si řekl, že se raději nesejde, protože ta rodina pro něho byla víc než zamilovaná dívka se dvěma dětma, které byli živé a nadané. To udělal velkou chybu, protože za pár let mu doteče, že ta modelka ho jen zmanipulovala a tak bude zahořklý a ona už bude s tím depejrakem, co byl dlouho sám a myslel, že se neumí postarat o ty jeho děti, které byli nejprve její dětičky a jestli neumřeli, tak žijí na Výsluní v České Lípě, kde se nádherně zamilovali a už to nikdy neopustí a ona si konečně uvědomila, že ten její satanista byl vždy tím vyvoleným, co ho tolik zamilovala a když tam přijela tak byl zamilovaný do jedné holky, co si toho nevážila, a tak se znovu zamilovali a šli na malou hezkou procházku někde v Lípě, aby si promluvili, ale nakonec se líbali a pak ji doprovodil na vlak a pak se viděli a byli zase na planetě lásky a až se viděli po třetí, tak ji pozval do veganské restaurace.

   Ona ho zamilovala i do těch svých dětí, protože byli celý po mamince, na rozdíl od toho zamilovanýho chlapíka, co ze závisti pošlapal její články a stejně to lidé četli, protože věděli, jak to je.

   Poučením je tohle, když se zamilujete do jednoho chlapíka, co je zasnoubený, tak si najděte raději toho dřívějšího partnera a kamaraďte se se svým bývalým partnerem, protože ten je dán z nebe a pomůže, když to je třeba na rozdíl od toho zasnoubenýho. Tak to nezapomeňte od zamilované růžičky a buďte opatrní při výběru partnera.

Poznámka autora: Adresa na Výsluní je zcela náhodná, nepřikládejte tomu důraz, jako ten chlápek co žije na Výsluní, teď jsem mu to vysvětlilawink.

podpis.jpg

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář