Jdi na obsah Jdi na menu
 


Když se s Vámi chce vyspat, tak by se měl alespoň o Vás starat.

article preview

Hlavně po rozvodu

   Po rozvodu se cítíte jako robot. Když se chce s Vámi někdo vyspat, tak byste si měli ujasnit, jaký budete respektovat zásady. Jelikož my ženy dáváme život. Jestli si Vás neváží, tak si kupte raději umělého robota. Objednejte si ho v krabici jak v těch Rybičkách s názvem písničky Ženy a pořádně si ho upgradujte. Až ho vybalíte, tak si zkontrolujte hlavně ovládání. Kdyby se porouchal, tak ho nereklamujte. Prostě počkáte, až se vzpamatuje a bude výkonný. Důležitý je se uklidnit. On se vzpamatuje.

   Jestli se tváří, že je do Vás zamilovaný, tak si musíte stanovit, jak se k Vám bude chovat. Měli byste si stanovit jasná pravidla. Jaké čekáte výhody? Zadarmo se může vyspat leda s robotickou ženou. Ti, co jsou stále u počítače, tak neprožívejte. Když na Vás nereagujou, tak se zamilujete do jiného zamilovanýho. Ten se odmiluje a pak zase otočí. Pak se do vás zamiluje a bude Vás opečovávat. Hlavně si nic nevykreslujte. Ten, co se zamiluje, se zase odmiluje.

   Záleží, jaká pravidla si určíte. Třeba chcete chodit na procházky. Anebo být Julia Roberts v Pretty Women. Pak se ale nedivte, když se ve výtahu, jakmile se zavřou dveře, tak se s Vámi pomiluje. Myslíte, že je to výhoda? Jestli není výhodnější být jako ta v rybičkách. Chodit na procházky, hladit se po vlasech, užít si sexuální prožitky a být dlouhodobější kamarádkou. Tak si nezapomeňte upgradovat toho svého robotickýho manžela, co se do Vás zamiluje a nebude Vám nevěrný. A bude mít i starost, jak Vás uživit.

   Hlavně se nespoléhejte na jednoho modela. Máte široký výběr, co se týče charakteru. Na jménu nezáleží. Hlavně jestli Vás bude opečovávat. A jestli Vám nedůvěřuje, tak si upgradujte aplikaci.  Navenek buďte nenápadná. Záleží na tom, o jakou aplikaci se budete zajímat. Co je to intimita? Sexuální prožívání s péčí a ujištěním, že Vás nepodrazí a když se s Vámi pomiluje, tak se o Vás bude starat, i když bude mít další čtyři manželky. A když si to budete chtít ozkoušet, tak ho vemte na výlet na nějakou skálu. Když Vás nechá se brodit listnatým lesem a vůbec se o Vás nebojí, tak si upgrajdujte to ovládání. A už ho do lesa nevoďte. Když se bude zajímat, co se porouchalo, tak se tvařte nenápadně. Mezitím se můžete zajímat, co mají v nabídce a co si máte nakoupit do lesa. A hlavně si nezapomeňte magnéziový křesadlo, kdyby neuměl zapálit ohníček a chtěl se ujistit, že jste otužilá.

   Můžete mu říkat třeba Andělíčku a když se bude snažit, tak se s ním pomilujte. Ale neřešte to na první schůzce. Nejdřív musíte zjistit, zda jste spřízněné duše. Jak to poznat se dozvíte podle toho, jakou má výdrž. Když se už neozve, tak mu řekněte, jdi do nekonečna. Upgradovat se nedá. To už je na reklamaci. Hlavně se podívejte do reklamačního řádu. Výrobce nepřebírá zodpovědnost. Ale když potkáte toho z nový výroby, co Vás vezme i do wellness, tak ten upgrade určitě nepotřebuje.

Zdraví Vás Vaše zamilovaná růžička...

podpis.jpg

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář