Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ajťáci, co se nepotřebují upgradovat

article preview

   Když potkáte ajťáka, co se vyzná v aplikacích a technických výrazech, tak si ho považujte. Ten Vám vytvoří logo podle Vaší představy. Přemýšlí už jako umělá inteligence, a tak se nemusí upgradovat. Pracuje v rychlosti, a tak dlouho nečekáte. Když není zamilovanej, tak to bude chtít uhradit. Když se zamiluje, tak toho nevyužívejte. Pozvete ho na večeři, aby věděl, že si toho vážíte. Ale rozhodně ho k tomu nenuťte. Každý má svoji svobodnou vůli. A tu je potřeba respektovat. Není jen u internetu. Taky si potřebuje vyrazit někam do přírody a načerpat a trochu dobít baterky jako všichni ostatní.

   To, že je technický typ neznamená, že furt sedí na internetu a nejde ani na rande. Může si třeba koupit chatičku a tam odpočívat. Když bude do Vás zamilovanej, tak Vás na večeři pozve sám. Ale můžete jít taky jako kamarádi. Když ho budete chtít poprosit o design stránky, tak ho pozvete jako kamarádka, ať si nemyslí, že ho oblbujete. Když se z toho kamarádství něco vyklube, tak se nebraňte. V opačném případě spolupracujte takovým způsobem, aby to bylo pro oba výhodné. Když Vám udělá stránky, tak mu třeba zaplaťte indickou masáž hlavy. Ta je proti stresu a pro relaxaci. Jestli bude chtít namasírovat od tebe, tak se tomu nebraň. Stačí rovná podložka a nějaký masážní olejíček. Třeba s růžovou vůní. Podle toho, co máte rádi. Když si tu masáž zaplatí, tak to přijmi, ale zůstaň u klasiky a buď profesionální. Když bude chtít soukromou, tak jděte nejdřív na rande a pusťte si Oldfielda. Ten se k tomu hodí.

   Když nepotřebuje upgrade, tak nelpí na masáži a když je v matrixu, tak pomáhá lidem, aby byli samostatný a zadarmo. Tak si toho važte. Narovinu, bez sociálních sítí nikdo neexistuje. Sice existuje reálně, ale nemá, jak platit daně. Proto si toho považujte. Když Vám udělá webový stránky, tak ho vemte alespoň na večeři. Jestli neodmítne, tak je živý člověk, ale přitom se k tomu nehlásí a když Vás pošle do prdele, tak ho kopněte do zadku a najděte si jinýho ajťáka, co nesedí na internetu a opravuje chatičku někde v lese. Je tam u toho voda. Ale není furt na internetu. To si raději zahraje na piano. Byli byste překvapený, jak umí zahrát vážnou hudbu, anebo vypěstovat salát.

   Když si toho nevážíte, tak se upgradujte, protože to není normální. Já jsem se taky zamilovala, ale asi budeme kamarádi. Bude to báječný kamarád. Já se osamostatním a až mě pozve na chatu, tak mu řeknu, jak to tam má energeticky, co má upravit. On se vyzná v designu webových stránek a já se vyznám v designu energií. Hlavně žádný kosti, to nemaj ajťáci rádi. To je odradí od toho, aby si tu chatičku koupili. Vyzná se i v marketingu, ale není robot. Robotice rozumí, přitom je to živý tvor. Neřešte kolik má kamarádů a klidně se s ním pomilujte, až bude zamilovaný. Hlavně ne kvůli tomu logu. To si raději povídejte o nějakých technických záležitostech.

   Když půjdete na rande, tak se nebavte o webovkách. Ani o logu. Bavte se s ním úplně normálně, protože on není z filmu Vyměřený čas a má na Vás dost času. Upgradujte jen svoje výrazy na internetu a na randeti se chovejte zcela přirozeně. Aby poznal, do jaké aplikace se zamiluje. Pokud jsi romantická, tak se tomu nebraň, jemu to totiž nevadí. Stačí udržovat pohled do očí, které jsou okno do duše.

   Vaše zamilovaná růžička, co na ajťáky nedá dopustit, protože nepotřebují upgrade. A když nebude zamilovaná, tak se z toho nezblázní. Vy se z toho taky nezblázněte. Hlavně v matrixu. To nestojí za to. Stejně se budete reinkarnovat. Jen toho nezneužívejte. To Vám vzkazuje hlavní Anunnak, tak to dodržujte, aby Vás někdo nepotrestal, že jste nezodpovědný. Oni ani Anunnaci nepotřebují lidi, co mají dutý hlavy.

podpis.jpg

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář