Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pro zamilované růžičky z opravdové lásky

article preview

   Jestli Vám už manžel neumí říct, že Vás miluje, tak se z toho nemůžete zbláznit. Zapojte svoji intuici a klidně poznávejte i jiné partnery, co neváhají. Můžete si koupit relaxační pobyt s nějakým pořádným depejrakem, co sice neví, jestli je zamilovaný, ale může se zamilovat. Jelikož není citově vyprahlý.

   Tomu, kdy potkáte opravdovou lásku, nechte přirozený průběh. Milovat Vás bude jen ten spřízněný depejrak, co byl v Angelice Markýze Andělů. Každý potká toho svého. Klidně si to shlédněte, ať víte, že jen na vzhledu nezáleží. Může Vás oslovit na nádraží a být i klidně nervózní. Zajímá se o to, jak by se k vám mohl dostávat. Jestli nepotřebuje auto, anebo zda tam jezdí autobus. Zajede si klidně do hor až na špičku a pomiluje se jen s tou svojí vyvolenou.

   Vzkaz pro ty, co mají děti. Nebojte se je seznámit! Ať vidíte, jestli má trpělivost i na vaše děti. Nebude dlouho čekat a pozve Vás i s dětmi na výlet, anebo na koupaliště a když se do Vás zamiluje, tak mu bude stačit, že je Váš depejrak. Ale musíte se opečovávat vzájemně. V klidu počkejte, až se oba zamilujete, až Vás uvidí bez úprav, přirozenou, bez řasenky, někde u vody. Hlavně si nelepte umělý řasy. Ty se Vám odlepí. A teprve pak se ukáže, zda je do Vás zamilovaný.

   Taky musí být trpělivý. Jestli se mu nebudete líbit, tak si s tím nelamte hlavu. On se zamiluje a vy se rozejdete, protože je na jiný, klidně i umělý modely. Může si pořídit i robota. Co má parádní řasy, je poslušný, neopouští matrix, protože je zamilovanej do falešný reality. Pokud si chcete vy nebo on užívat v matrixu, tak si nalepte umělé řasy a nechte se vodit za nos umělou inteligencí, co Vám namluví, že jste zamilovaný.

   Když je někdo zamilovaný, tak má růžový brýle a někdo toho může využít. Tak bacha na ty, co chtějí nakoupit to nejdražší, co mají u pokladny. Když si to necháte líbit, tak jste v prdeli. Necháte se využívat a budete mít prázdnou peněženku. A nezapomínejte platit hypotéku. Stačí i oběd a doprovod, abyste se dostali domů a když se Vám ozve, že si budete povídat, tak to má naději. Hlavně neseďte furt u internetu, protože z toho zblbnete. To si raději zahrajte fotbal. Vemte děti na trampolínu, anebo válejte sudy z kopce. To je o opravdové lásce. V lásce je třeba se i obětovat, pomáhat si a tahat ostatní, co sedí u internetu z matrixu. Protože to má smysl.

   Vaše zamilovaná růžička, co se opakovaně zamilovala a hledá toho pravého, co jí bude milovat takovou, jaká je ve skutečnosti. A Taky dělá chyby jako všichni.

podpis.jpg

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář